Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2006

Crash test!!!









Κορίτσια απλά, χωρίς ταμπού, που δεν έχουν σκοπό να προκαλέσουν ούτε να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους! Κορίτσια της διπλανής πόρτας, που περνάνε απαρατήρητα, δεν πάνε στο γυμναστήριο και ασχολούνται ελάχιστα με την εξωτερική τους εμφάνιση…ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Φίλοι μου όπως σας είχα υποσχεθεί το post που όλοι περιμένατε είναι σήμερα μπροστά σας! Θα κάνουμε ένα αφιέρωμα στις κυρίες που βλέπετε ενώ παράλληλα θα γίνει ένας διαγωνισμός ομορφιάς, ανάμεσα σε επιμέρους κατηγορίες, στις οποίες θα είστε εσείς οι κριτές!

Ξεκινώ με την σειρά που βλέπουμε τις φωτογραφίες.

Σάσα Μπάστα, 19 ετών

Κατάγεται από την Ξάνθη και ήρθε στην Αθήνα πριν από ενάμιση χρόνο.
Πέρυσι το χειμώνα τραγουδούσε στο Ποσειδώνιο. Συμμετείχε παράλληλα στην εκπομπή ΟΛΑ του Θέμου ως κορίτσι της εκπομπής. Παίζει με τους άντρες από τα 14 της και της αρέσει να χαϊδεύει τον σύντροφό της σε δημόσιους χώρους! Είναι κορίτσι για σχέση αφού έχει πάει με λίγους!

Χριστίνα Κολέτσα, 21 ετών

Βγήκε 4η στο περσινό Fame story, έχει φανατικούς οπαδούς οι οποίοι της έχουν φτιάξει και δικό της Forum!! Φέτος τον χειμώνα θα την δούμε στο σήριαλ του ΑΝΤ1 «οι βαρβάτοι», ενώ παράλληλα η Heaven της ετοιμάζει δίσκο! Δεν της αρέσει να την κοιτάνε μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση αφού πιστεύει στην φωνή της και δυνατότητές της!

Jessica Alba, 25 ετών

Το αλλοδαπό της παρέας είναι ιδιαίτερη περίπτωση αφού μεγάλωσε κοντά στον Μισισιπή! Η Jess όπως και την φωνάζω είναι ηθοποιός! Έχει παίξει σε 2 επεισόδια στο Beverly Hills ενώ η καριέρα της απογειώθηκε με τις ταινίες Sin City και Fantastic 4, από όπου και μας έγινε γνωστή!

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ


Σάσα Μπάστα

Χριστίνα Κολέτσα

Jessica Alba

Μάτια

8

9

8

Στόμα

8

9

9

Μαλλιά

9

10

9

Μπούστο

10

9

8

Γλουτούς

10

9

10

Μηρούς

10

10

10

Σύνολο

55/60

56/60

54/60


Φυσικά η ομορφιά είναι υποκειμενική για τον λόγο αυτό θέλω και την δική σας άποψη επί του θέματος! Aν βαριέστε να γράψετε πολλά, απλά πείτε πόσα στα 60 βάζετε για την κάθε μια! Αναμένω...

P.s.

Είχα πει οτι θα συμπεριελάμβανα και την Τζούλια Αλεξανδράτου, αλλά τελευταία στιγμή κάτι της έτυχε...

13 σχόλια:

Coach Alzheimer είπε...

H Jessica h opoia anadeixthike apo tin tainia to "Xeri pou Skotonei", einai apla se alli katigoria.
H Sigrisi tha einai adiki gia tin Xristinoula kai sintriptiki gia tin Basta.
Opos katalabainete anamesa sto Xristinaki kai tin Basta dialego Xristinaki!!!

Filippaul είπε...

Sevastes oi gnwmes sas, exigisa gia tin mi simetoxi tis Julias! Peran twn oswn grafontai omws, tha ithela na anaferw kati poli simadikotero!

KSEPERASAME TOYS 500 EPISKEPTES SE DIASTIMA LIGOTERO TWN 50 IMERWN!!!

SAS EYXARISTOYME KAI IPOSXOMASTE NA SINEXISOYME KALITEROI... :)

Ανώνυμος είπε...

1) Alba
2) Basta
3) Χριστίνα

Όπως φαίνεται είναι αρκετά υποκειμενικό το ζήτημα. =P

Βέβαια θα συμφωνήσω με την Eutsil. Η Αλεξανδράτου κερδίζει και πόντους επειδή είναι μισή αγγλίδα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου Filippaul κατ'αρχάς θα ήθελα να σου δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για το επίκαιρο και εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα που διάλεξες. Θα ήθελα να σχολιάσω αναλυτικά το θέμα βοηθώντας κατά το μάλλον ή το ήττον στην διελεύκανση, διαφώτηση η επίλυση σε τελική ανάλυση αυτού του προβλήματος που έθεσες. Γιατί απλά η κοινωνία μας , ο ανθρώπινος πολιτισμός έχει λύσει όλα τα προβλήματα, είτε αυτά είναι το άναμα μιάς φωτιάς, είτε τα φλογισμένα στήθη της Σασας, με τον διάλογο και την εκφορά της γνώμης.Βέβαια όταν ανακαλύφθηκε η φωτιά οι άνθρωποι δεν μιλάγανε, αλλά και τώρα όταν κοιτάς τα στήθη της Χριστίνας μπορείς να μιλήσεις?
Θέλω κι εγώ έτσι να βάλω το λιθαράκι μου στην πρόοδο , την εφημερία, την ανάπτυξη της κοινωνίας μας και του τόπου μας με την ταπεινή μου άποψη.

1) Σασα Μπάστα : Εκπέμπει κάτι το εξωτικό, το τροπικό, το άγριο σάν ένα φίδι τυλιγμένο στον κορμό ενός δέντρου στα σκοτεινά δάση του αμαζονίου. Η μαγεία όμως αυτή γρήγορα ξεφτίζει όταν παρατηρήσεις τον τρόπο με τον οποίο ποζάρει τα χείλια της.... Φτηνά και πρόστυχα ξεπουλημένα με μια κύρτωση δήθεν αισθησιασμού. Προσπαθεί να περάσει ένα άμεσο μήνυμα στο κάθε αρσενικό που βλέπει τις φωτογραφίες της και να σου πεί : Κοίτα με γιατί πουλάω, δεν θα με ήθελες τώρα? Όχι ευχαριστώ πολύ, γύρνα στο χωριό σου γιατί έχω έναν ξάδερφο εκεί που λέει ότι σε εχει πάρει όλο το χωριό εκτός από αυτόν. Για εδώ ο σνομπισμός σου είναι φτηνός και ξεπλυμένος.

2) Χριστίνα Κολέτσα : Με την πρώτη ματιά βλέπεις ότι αυτή η κοπέλα έχει κάτι που σε μαγνητίζει. Κάτι γήινο, θυληκό, δυνατό και ελκυστικό. Δεν φαίνεται να έχει ξεπουληθεί τόσο όσο η Σασα, και μπροστά από τον φακό ποζάρει απλά, σαν να είναι διπλα σου, με ειλικρινές χαμόγελο, πανέμορφα μαλλιά και θηλυκό σώμα το οποίο δείχνει φτιαγμένο στην ζωή και όχι στο γυμναστήριο. Ναι, ας της δώσουμε και μιά ευκαιρία να ακούσουμε την φωνή της, και άν δεν αξίζει, η εμφάνησή της θα μας έχει αποζημιώσει. Μπράβο Χριστίνα, άμα δουλέψεις πολύ πολυ σκληρά μπορεί να γίνεις κάποτε μια έστω μικρή καλλιτέχνης.

3) Jessica Alba: Τυπικό χολλυγουντιανό πορνίδιο που έχει κοιμηθει με κάθε παραγωγό σκηνοθέτη και ηθοποιό που έχει βρεθεί στον δρόμο της. Έχει την τυπική μπάρμπικη ομορφιά φτιαγμένη με γυμναστήρια, spa, κομμωτήρια, κρέμες, μπιστολάκια, πίλινγκ, photoshop και την ηλιθιότητα κάποιας που νομίζει ότι είναι star. Όχι ευχαριστούμε, κάνουμε εμπάργκο στα αμερικάνικα αναλώσιμα προϊόντα γιατί έχουμε καλύτερες απο αυτήν.






Σασα Χριστίνα Jessica

Μάτια 9 8 7
Στομα 3 8 7
Μαλλιά 7 9 7
Μπούστο 8 9 8
Γλουτοί 9 7 9
Μηροί 8 7 9
Σύνολο 44 48 47

Θα ήθελα να προσθέσω στην βαθμολογία και την κατηγορία "αυτό το κάτι", οπου εκεί :

Σασα: 3
Χριστίνα: 7
Jessica: 1

... οπότε υπολογίστε ανάλογα


To ξέρω ότι ήμουν κάπως αυστηρός , αλλά γιατί όχι , σιγά μην παρεξηγηθούν.

ΤΖΟΥΛΙΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ

Filippaul είπε...

IZIRider eisoun mageia, elpizw ta sxolia sou na ta vlepoume sixnotera! Oi analiseis sou kai oi apopseis sou einai panta kalodexoumenes! Keep writing...

Ανώνυμος είπε...

Ksefygame! >=O

Ανώνυμος είπε...

Ax ax ax ax! Kaiei to kapsimo!

Ανώνυμος είπε...

"...jessica alba is a FAT F**ING SLUT. SHE LOOKS SO FAT IN THOSE PICS. SHE'S NOT THE LEAST BIT ATTRACTIVE, NOR HOT, NOR SEXY. SHE'S A FAT LARDO, AND NO MATTER HOW ANOREXIC SHE IS, SHE WILL NEVER BE AS ANOREXIC AS ME. AND NO MATTER HOW GOOD SHE IS, SHE WILL NEVER BE AS GOOD AS ME..."
Kaloproaireta sholia apo amerikanida fili sti selida :"i don't like you that way".Simfwnei kaneis?Den pistevw...

Filippaul είπε...

Agapiti fili ex amerikis, isws na pernas mia "mikri" krisi taytotitas, isws kai oxi... Den kserw pws vlepeis taytoxrona tin Jess fat kai anorektiki, oxi elkistiki alla kali! Tespa, epidi ta ellinika sou den fainontai asxima tha se parakalesw na ta xrisimopoieis tin epomeni...Vlepeis sto blog yparxoun flamandikes lougres kai simplegmatikoi Newcastlades opou den goustaroun alli glwssa pera twn ellinikwn! :)

Ανώνυμος είπε...

Dear filippaul,
unless you see John Dourmantakis call him and inform him of the existence of two sisters(twins)who are craving for his sweet love.
Afto giati mas tin eipes gia to xenoglwsso keimeno...
PS An akomi den eheis katalavei poios eimai check your e mail,opou paratithetai kai shetiki foto twn didimwn.

Filippaul είπε...

Eprepe na to eixa katalavei agapite file apo to "Dr"! Zitw signomi kai yposxomai na min epanaliftoun paromoia lathoi sto mellon...Oso gia tis twins stin foto, mporeis na mas kaneis kapoio kone?

Gia na min paei to mialo orismenwn sto poniro, apla thelw na tis gnwrisw apo dimosiografiko endiaferon!! Gia mia apli sinedeyski :) Em ti nomizate???

P.S.
Ston k.Dourmadaki den lew tpt! Oi didimes einai I.X. :)

Coach Alzheimer είπε...

I don't care about the language the comments are made in.
Ellos pueden estar en chino,si vous aimez!
Il Filippaul è una femmina matta :P

それの全てが今日にです (*)

*Auta gia simera

Σέξι Βίντεο Σάσα Μπάστα είπε...

einai kai poly proto moro oti kai na lene... egw thn paw me xilia