Τρίτη, Ιουλίου 18, 2006

Άμπαλοι οδηγοί θερίζουν στους δρόμους καλοκαιριάτικα!















15/7/06 Λαγονήσι 23:31


Με
αφορμή την συμπλήρωση 4 τράκων το τελευταίο μήνα σε αντίστοιχους φίλους (μετά το προχθεσινό που συνέβη σε διάσημο Βon Viveur των Ν. Προαστίων) ένιωσα την υποχρέωση να ασχοληθώ με το θέμα αποκλειστικά. Επηρεασμένος ίσως από την ταινία Final Destination, μετά τα 2 πρώτα ατυχήματα σε εμένα και τον Γ. είχα το προαίσθημα ότι ο κύκλος δεν είχε τελειώσει παρά βρισκόμασταν μονάχα στην αρχή.Έψαχνα λοιπόν να βρω τον επόμενο.

Το ένστικτό μου, πάντα αλάνθαστο, έλεγε ότι επόμενος θα είναι πάλι από την παρέα. Αν είχα μαντικές ικανότητες θα είχα προειδοποιήσει τον συγκεκριμένο φίλο εγκαίρως, όμως καταλαβαίνουν όλοι γιατί είμαι ακόμη εδώ και γράφω σε αυτήν την στήλη.

Το καρέ συμπληρώθηκε εχτές, χωρίς ευτυχώς να θρηνήσουμε θύματα. Τα 2 από τα 4 τροχαία ατυχήματα θα μπορούσαν να ήταν μοιραία. Ευτυχώς ο Άγιος ήταν μαζί μας. Δεν θα ήθελα να εξετάσω ποιος ήταν αυτός που έφταιγε παρά μόνο να υπενθυμίσω ότι δεν είμαστε μόνοι στην «πίστα» και θα πρέπει πάντα να λογαριάζουμε και τις μλκς των άλλων. Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση όλων μας.

Ελπίζω ο κύκλος των ατυχημάτων να έκλεισε (στην παρέα υπάρχουν και άλλοι) και η ταινία να παραμείνει απλά μια ταινία διεστραμμένης φαντασίας και τίποτα άλλο.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αχ τι να πουμε τελικά για τα άτομα τα οποία κυκλοφορούν με δίπλωμα και αυτοκίνητο και δε ξέρουν που τους πάνε τα 4!!!! Συνιστώ απόλυτη προσοχή στους δρόμους γιατί στην Αθήνα που βρισκόμαστε ο αριθμός των αυτοκινήτων έχει ξεπεράσει αυτόν των κατοίκων και σύμφωνα με τη στατιστική έχουν αυξηθεί και οι πιθανότητες για τα ατυχήματα.

Τι να πει κανεις όταν ξεκινάει ο κάθε Ελληνάρας-Ελληνίδα το πρωί να πάει στη δουλειά του και ως συνήθως φεύγει στο παρα 5 και μετά λέει ότι βιάζεται κια δεν υπάρχει χρόνος να πάρει τη συγκοινωνία... Με αποτέλεσμα: κυκλοφοριακό, ατυχήματα ψυχολογική συμφόριση κτλ πράγματα και καταστάσεις που χαρακτηρίζουν το συμερινό Αθηναίο πολίτη.

Ας μη πουμε και για τα Σαββατόβραδα που ο κάθε κάγκουρας βγαίνει να μοστράρει τη μπακατέλα του (αυτοκίνητο του) κανοντας μαγκες και παλικαριες στους "τέλοιους" δρόμους της Ελλάδας!!!
Γι'αυτό παιδιά με προσοχή και σύνεση η οδήγηση και όταν τα χρειάζεται τα καντίλια του κάποιος μη δυστάσετε να του τα χώσετε γιατί σκεφτείτε ότι μπορεί να τον σώσετε από την επόμενη μαλακία που θα κάνει εγγυημένα!!!

Ανώνυμος είπε...

Hola from Spain!!
Perimenete na ksexitho ton augusto stous dromous tis athinas me to coach mobil kai tha sas po ego!!!
Hasta Luego! Amigos

Ανώνυμος είπε...

Ελεος θα βγεις και συ στους δρομους??? Τρεμετε ολοι το coachmobil με τα 90 αλογα που καινε μαζουτ!!!! Αντε να δουμε ποτε θα ξημερωσει αυτη η μερα!

Ανώνυμος είπε...

Το CoachMobile μην το φοβάστε, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ατυχήματος, ο Coach δεν μπορεί καν να βάλει μπρος

Ανώνυμος είπε...

Χαιρετώ σας ιππότες της ασφάλτου και μη!Αυτό που έχω να πω σε όλους τους "γρήγορους" είναι αυτό που μου έχει πεί ένας e-φίλος μου:
"Η ταχύτητα σκοτώνει, τα γρήγορα αμάξια είναι για γρήγορες γκόμενες (ελληνιστί-> ξεπέτα)".
Προσωπικά είχα και γω μια δυσάρεστη εμπειρία πριν ένα μήνα περίπου η οποία ευτυχώς μου στοίχισε μονάχα τις διακοπές μου, το καινούριο μου αμάξι και το αυτοκίνητο του παιδιού που βρήκα στο αντίθετο ρεύμα.
Αυτό που ευτυχώς έβαλα καλά στο μυαλό μου είναι ότι στην Ελλάδα οι πίστες απουσιάζουν αλλά οι δρόμοι ΔΕΝ είναι η λύση.
Η ζωή μας και η ακαιρεότητά είναι πολύτιμη για να τις θυσιάζεις χάριν ενός αποθιμένου.