Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2007

Συζήτήση διάσημων ακαδημαϊκών μετεωρολόγων



Μετά το φανταστικό post του Filippaul, το οποίο πραγματικά με συγκλόνισε απόφάσισα να κάνω μια μικρή έρευνα για το πώς ξεκίνησε η ιδέα για τον έλεγχο του καιρού. Ακολουθούν αναλυτικοί και αποκαλυπτικοί διάλογοι.

Συζήτηση μεταξύ διάσημων μετεωρολόγων, ας πούμε ότι ο ένας λέγετε Tom Jones (T. J.). και ο άλλος John Travolta (J. T.). (κώδικες ονομασίες διάσημων μετεωρολόγων)
Κάθονται λοιπόν στο ‘χαμογελαστό σύννεφο‘ και παίζουν τη monopoly των μετεωρολόγων, όπου αντί για οδούς πουλάς και αγοράζεις σταθμούς μετρήσεων.
Ο διάλογος λοιπόν έχει ως εξής:

T. J: Έχω αϋπνίες συνάδελφε. Από τότε που έμαθα για τα ποσοστά του βενζολίου στην ατμόσφαιρα της κάτω μαγούλας δεν μπορώ να κοιμηθώ.

J. T.: Δοκίμασες να μετρήσεις συννεφάκια;

Σ. Σ. : Σε αντίθεση με τους κοινούς (Βουκόλους) θνητούς που μετράνε πρόβατα για να κοιμηθούν, οι διάσημοι μετεωρολόγοι μετράνε σύννεφα.

T. J.: Αργά τα χαράματα με παίρνει ο ύπνος, αλλά τότε είναι που βλέπω εκείνους τους φριχτούς εφιάλτες;

J. T.: Τι εφιάλτες; Με τρομάζεις;

T. J: Εξαγριωμένοι αγρότες και εκδρομείς, οι μεν επειδή τους χαλάσαμε την σοδειά και οι δεν επειδή τους χαλάσαμε τη εκδρομή με τις προβλέψεις μας, έχουν περικυκλώσει την Ε.Μ.Υ. και απειλούν να μας κάψουν. Κάπου εκεί ξυπνάω τρομοκρατημένος.

J. T.: Μην πέφτεις στη παγίδα τους, Τοm. Αυτά όλα είναι λόγω του ψυχολογικού πολέμου που μας κάνουν οι γεωπόνοι.

Σ. Σ. : Οι γεωπόνοι, ή γεω-μουλάρια όπως τους αποκαλούν οι μετεωρολόγοι στις μυστικές τους συναντήσεις, έχουν σκοπό να κάνουν τον πλανήτη ένα απέραντο θερμοκήπιο. Το σχέδιο τους αυτό έχει γίνει γνωστό ως το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
Οι μόνοι που αντιδρούν στο ύπουλο αυτό σχέδιο είναι οι μετεωρολόγοι. Έτσι εξηγείτε και ο προ- αιώνιος μυστικός πόλεμος ανάμεσα τους.

Αντάλλαξαν ένα βλέμμα αλληλοκατανοήσεις και συνέχισαν το παιγνίδι τους.

T. J: 5+3 μας κάνει 8. Οπότε πας στο σταθμό της Πατησίων. Το ενοίκιο είναι 3 σελίδες μετρήσεων.


Ένα μήνα μετά…
Ο John βρίσκετε στο ‘χαμογελαστό σύννεφο‘ όπου συζητά με τον Frank Sinatra.
Σ. Σ. : O Frank Sinatra. Είναι ο guru των μετεωρολόγων και αρxηγός τους στη μάχη κατά των γεωπόνων.

Εκείνη την ώρα μπαίνει μέσα ο Tom. Φανερά χαρούμενος και προερχόμενος από πολλές ώρες ύπνου. Τους πλησιάζει, χαιρετιούνται και κάθετε μαζί τους.

T. J: Από την ημέρα που έπεσαν τα ποσοστά του βενζολίου. Ξαναβρήκα τον ύπνο μου. Ακόμα ο εφιάλτης που με ταλαιπωρούσε, βρήκε λύση. Η ίδια λύση θα μας βοηθήσει να εξοντώσουμε και τους γεωπόνους.

Ένα αίσθημα μυστηρίου είχε σκεπάσει το ‘χαμογελαστό σύννεφο‘.

T. J: Στο όνειρο, ήμουν πολύ απελπισμένος και κοίταγα τα σύννεφα στον ουρανό περιμένοντας κάποιο θαύμα. Τότε εμφανίστηκε από το πουθενά ένα F-16 το οποίο άρχισε να βομβαρδίζει τα σύννεφα. Και αμέσως άρχισε βροχή. Τους έπνιξε όλους τους καριόληδες. Έτσι, θα φάμε και τους γεωπόνους.

Βλέμματα θαυμασμού έπεσαν πάνω του από όλους τους θαμώνες και αμέσως έπιασαν δουλειά για υλοποιήσουν το φιλόδοξο αυτό σχέδιο.

Ένα άλλο σενάριο λέει ότι τα αεροπλάνα που βομβαρδίζουν τα σύννεφα είναι για κάλυψη και ότι στην πραγματικότητα η βροχή προέρχεται από το χορό των ινδιάνων. Τους οποίους αδίστακτοι μετεωρολόγοι, έχουν φυλακισμένους και τους αναγκάζουν να χορεύουν το χορό της βροχής όποτε αυτοί θέλουν. Αυτό το σενάριο εξηγεί και της εξαφάνιση των ινδιάνων της βορείου Αμερικής.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για το σχέδιο και τη εξέλιξη του διαβάστε το post του Filippaul.

2 σχόλια:

Filippaul είπε...

Pagosmia mera twn Metewrologwn (diasimwn kai mi) simera!
Xronia mas polla :)
As elpisoume mono na ginoume pio akriveis stis prognwseis mas sto mellon...

Geia sou re Mouli me tis prwtotipes kai xioumoristikes istories sou! Perimenoume na mas grapseis kai kana dialogo diasimwn masteradwn naypigikis apo to Newcastle!!

P.S.
Gnwrizeis oti Bertholt Brecht den einai kanenas irwas tou "24", etsi?

Coach Alzheimer είπε...

Den einai mexri tora thes na peis!! Opos to pane borei kai na emfanistei se kanena epeisodio!!
Os gnoston o Jack Bauer kai nekrous anastainei!!