Παρασκευή, Αυγούστου 04, 2006

Homeless


Τις τελευταίες μέρες έχω ξαμοληθεί στην αγορά για να βρω το νέο μου σπιτικό στην Μεγάλη Βρετανία. Μετά από αρκετό ψάξιμο σε μπόλικα μεσιτικά γραφεία κατέληξα στα εξής :

  1. Μετά τους ασφαλιστές οι πιο βαρετοί και εκνευριστικοί άνθρωποι πρέπει να είναι οι μεσίτες .
  2. Όταν λες σε κάποιον ότι θέλεις σπίτι στο κέντρο της πόλης η κοντά σε σταθμό μετρό, προφανώς εννοείς το απομονωμένο άσυλο στην μέση του πουθενά που έτυχε να έχει ένα άδειο δωμάτιο.
  3. Όταν θα έχεις να περπατήσεις ένα 20 λεπτό μέσα σε ένα λιβάδι για να πας από το σπίτι σου στο πανεπιστήμιο και άλλο τόσο για την επιστροφή αυτό είναι καλή άσκηση και σε καμία περίπτωση ταλαιπωρία.
  4. Πήγα σε 4-5 γραφεία, στην διαδρομή για το σπίτι που θα έβλεπα είχα την ιδία συζήτηση με 5 διαφορετικά άτομα. Ίσως τελικά να υπάρχει το βιβλίο «ο οδηγός του καλού μεσίτη και το τι οφείλει να ρωτήσει μέσα στο αμάξι».
  5. Μια ωραία μεσίτρια βοηθά τον ενδιαφερόμενο να αποφασίσει πολύ γρήγορα υπερ.
  6. Τα ενοίκια έχον χτυπήσει κόκκινο. Ο καθένας βάζει στο στάβλο του ότι τιμή τον βολεύει για να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα!!
  7. Το επιπλωμένο είναι πολύ σχετική έννοια.

Υ.Γ.

Αν γνωρίζετε για κάτι καλό και φτηνό ενημερώστε με. Σπίτι με ένα υπνοδωμάτιο ψάχνω. Περίπτωση συγκατοίκησης συζητείτε μονό με γυναίκα. Προτιμάται μελαχρινή με γκριζοπράσινα μάτια, γύρω στο 1,67 και 50 κιλά. Στείλτε και μια φωτογραφία. :-)

Υ.Γ. 2

Δεν μαδάω και δεν λερώνω.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Hi, my name is Monica! I'm 21, 1.67cm, 53kg with brown hair and i'm looking for roomate in Newcastle too. One of my friends told me for your ad in this Blog. Pls if you're really interesting for roomate, tell me how to contact with you!

In Englsh pls...thanx

Coach Alzheimer είπε...

Hello Monica!!
Who is this friend of yours?
my e-mail is nafpliot1@hotmail.com,

P.S.
Imarton!!!!